TOCA – EXKLUZÍVNE – PREDAJ POZEMKU Bytča časť Hliník nad Váhom

TOCA – EXKLUZÍVNE – PREDAJ POZEMKU Bytča časť Hliník nad Váhom
Hliník nad Váhom, Bytča, okres Bytča, Žilinský kraj, Střední Slovensko, Slovensko
Na predaj 48.100€ - Pozemok
Pozemok 451 m²

TOCA – EXKLUZÍVNE – ponúkame na predaj pozemok v Bytči – časť Hliník nad Váhom. Pozemok je absolútne rovinatý a je pri obecnej asfaltovej ceste – v tichej časti obce – mimo hlavnej cesty – pod lesom. Pozemok má výmeru 451m2 – orientačné rozmery sú – šírka 16m a dĺžka 28m. K pozemku je už vybavený bod napojenia do siete EE spolu s projektom na realizáciu prípojky – bezpečná kúpa.

Cena pozemku je 48.100€

Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte 0948 488 987 Daniel Chudý – TOCA real Bytča

V prípade záujmu sprostredkujeme realizáciu výstavby rodinného domu – rovnako vyhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie – stavebné povolenie na výstavbu – hypotekárny úver …kompletne servis spojený s výstavbou rodinného domu od vybavenia stavebného povolenia až po kolaudáciu rodinného domu.

Predávame najviac novostavieb v okolí Bytče – celá ponuka na toca.sk

V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu nehnuteľnosti je – Radoslav Papánek 0911 264 970. Konzultácia a vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné a nezáväzné.

Pôdorys

Prízemie

Poschodie

Mapa

Kontaktná osoba: Daniel Chudý

toca@toca.sk

Podobné nehnuteľnosti

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.