TOCA – EXKLUZÍVNE – veľký 3izbový byt v Bytči 84,3m2 – centrum

TOCA – EXKLUZÍVNE – veľký 3izbový byt v Bytči 84,3m2 – centrum
Bytča, okres Bytča, Žilinský kraj, Střední Slovensko, 014 01, Slovensko
Na predaj 147.500€ - 3 izbový byt
Podlahová plocha spolu 84,3m2 3 Miestnosti

TOCA – EXKLUZÍVNE – ponúkame na predaj veľký 3izbový byt v Bytči v centre mesta. Byt má podlahovú plochu spolu 84,3 m2 a nachádza sa na 2 z 3 poschodí tehlového bytového domu. Byt je s balkónom a prislúchajú k nemu až dve samostatné pivnice. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, obývacej izby s možnosťou veľkého otvoreného vstupu zo vstupnej chodby (s východom na balkón), detskej izby, spálne (aktuálne využívanej ako samostatná jedáleň), samostatnej kuchyne, kúpeľne s WC a príručnej špajze. Kúpeľňa prešla pred časom kompletnou a vkusnou rekonštrukciou. Byt je vo veľmi zachovalom stave. Byt je určite vhodný aj ako investičný byt. V byte sú samozrejme vymenené plastové okná – predáva sa aj so zariadením na fotografiách. Vo dvore obytného domu je možné parkovať osobné auto.

Cena bytu je 147.500€

TOCA = BEZPEČNÁ KÚPA – nehnuteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Vyhotovenie znaleckého posudku pre vás radi sprostredkujeme. Potom už len požiadať bezpečne o úver.

Pre viac informácii, alebo pre termín obhliadky volajte 0948 488 987 – Daniel Chudý TOCA real, s.r.o.

V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu nehnuteľnosti je – Radoslav Papánek 0911 264 970. Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatne.

Mapa

Kontaktná osoba: Daniel Chudý

toca@toca.sk

Podobné nehnuteľnosti

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.